martes, junio 28, 2022

Entre l’ofec i l’alè

En aquest tercer Sant Jordi des de la irrupció de la covid –dir-ne postpandèmic potser és precipitat, tot i que sembla que la mascareta deixarà de ser un complement obligat de la diada–, ja hi ha sobre el taulell força llibres en què els efectes del virus en la vida individual i col·lectiva conformen una coordenada més, si no el moll de l’os, des d’on analitzar el present. Ja fa un cert temps que un ventall divers de veus que parlen des del feminisme, el descolonialisme o l’ecologia crítica han aportat més riquesa al campo de l’assaig (i també de la ficció) transmetent unes noves sensibilitats que més aviat el que fan és identificar i posar en evidència velles insensibilitats que conformaven la manera en què es configurava i encara es configura el món: el racisme, el masclisme, la desigualtat, l’explotació dels recursos…

Seguir leyendo.

Últimas noticias
Noticias relacionadas

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí